Treyler
Giriş Tarihi : 08-11-2020 21:29   Güncelleme : 08-11-2020 21:29

Medetoğulları yatırım yaptı

Treyler sektörünün önde gelen üreticilerinden Tırsan, teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Lojistik sektörünün öncü firmalarından Medetoğulları, araç yatırımında tercihini yine Tırsan’dan yana kullanarak, filosuna 12 adet treyler ekledi. Son yapmış olduğu yatırım ile birlikte firmanın filosundaki Tırsan araç sayısı 110’a ulaştı.

Medetoğulları yatırım yaptı

Tırsan, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği ürün gamıyla lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam ediyor. Medetoğulları Uluslararası Taşımacılık’ın İstanbul’da bulunan genel merkez binasında gerçekleştirilen teslimat törenine; Medetoğulları Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Asım Medetoğlu, Genel Müdürü Ömür Medetoğlu, Finans Müdürü Engin Medetoğlu, Filo Müdürü Fatih Medetoğlu, Tırsan Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ve Satış Yöneticisi Akgün Nuhoğlu katılım gösterdi.

FİLO 23 YILDIR TIRSAN

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Asım Medetoğlu, “Tırsan araçlarını 1997 yılından bu yana kullanmaktayız. Araçların; sağlamlığından, kalitesinden, verimliliğinden ve sağladığı düşük bakım maliyetinden dolayı oldukça memnunuz. Bu sebeple, her zaman treyler yatırımlarında ilk tercihimiz Tırsan araçlarıdır. Ayrıca, Tırsan’ın sahip olduğu en geniş satış sonrası servis ağında sunmuş olduğu kaliteli hizmetleri ile ihtiyaç duyduğumuz her konuda bizim yanımızda oldu. Tırsan ile uzun yıllardır devam eden güçlü bir iş birliğimiz var, bu güçlü iş birliğimizin daha uzun yıllar devam edeceğine inancımız tam” ifadesini kullandı.

MAKSİMUM SEVİYEDE

Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Medetoğulları ile yıllardır sürdürdüğümüz başarılı iş birliğimizin bundan sonraki yıllarda da devam edeceğine güveniyorum. 43 yıldır treyler sektörünün güvenilir lideri olarak, müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda araçlar geliştiriyor ve üretiyoruz. Teslimatını yapmış olduğumuz Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, sahip olduğu arka açılır baba sistemi sayesinde 600 mm ekstra arka giriş genişliği sağlamaktadır. Bu özellik müşterimize operasyonlarında büyük kolaylık kazandıracaktır. Ayrıca, aracın sahip olduğu seviyeli çatı kaldırma sistemi ile müşterimiz aracın içinde maksimum seviyede yük taşıyabilecektir.”