Treyler
Giriş Tarihi : 21-11-2020 12:45   Güncelleme : 21-11-2020 12:45

50 adet Krone aldı

Almanya’nın treyler üreticilerinden Krone, Türkiye’nin dört bir yanındaki teslimatlarını sürdürüyor. Son olarak Hatay’ın en büyük filolarından birine sahip olan Güler Nakliyat firmasına 50 adet Cool Liner frigorifik treyler teslimatı yaptı.

50 adet Krone aldı

Krone tarafından Güler Nakliyat’a satışı yapılan araçlar, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Krone Bölge Satış Yöneticisi Selçuk Akdöner, Güler Nakliyat Firma Sahibi Ahmet Yavuz ve firma personeli katıldı. Filosunda toplamda 150 adet treyler bulunan Güler Nakliyat, yeni alım ile birlikte Krone marka araç sayısını 65’e çıkarttı.

YATIRIMLARA DEVAM

Türkiye’den ağırlıklı olarak Rusya hattına, kendisine ait gemilerle yaş sebze ve meyve taşımacılığı yapan Güler Nakliyat, lojistik operasyonlarında da kendi ekipmanlarını kullanıyor. Firma Sahibi Ahmet Yavuz, “Güler Nakliyat olarak büyüme kararı aldık ve bu doğrultuda araç alımı yapıyoruz. Piyasadaki en sağlam, en donanımlı ve satış sonrası hizmet konusunda en güvenilir treylerlerle operasyonumuzu sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.