Treyler
Giriş Tarihi : 26-11-2020 02:14   Güncelleme : 26-11-2020 02:14

40 yıldır Tırsan alıyor

Tırsan, fiziki teslimat törenlerine salgına karşı tüm önlemleri alarak son sürat devam ediyor. Lojistik sektörünün öncü kuruluşlarından Tur Transit Lojistik, treyler yatırımlarında her zaman olduğu gibi yine Tırsan’ı tercih etti. Firma, yapmış olduğu son yatırım ile birlikte filosuna 50 treyler katarak, Tırsan araç sayısını 300’e yükseltti.

40 yıldır Tırsan alıyor

Treyler sektörünün önde gelen firmalarından Tırsan, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün gamıyla, lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam ediyor. Tur Transit Lojistik’in İstanbul’da bulunan garajında gerçekleştirilen teslimat törenine; Tur Transit Lojistik İcra Kurulu Başkanı Şebnem Zeybek, Finans Direktörü Melis Yüksel, Operasyon Direktörü Melih Atabek, Satış Direktörü Onur Atabek, Proje Kargo Direktörü Serdar Atabek, Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ve Satış Yöneticisi Orkun Demir katıldı.

FİLOMUZ TEK MARKA

Tur Transit Lojistik İcra Kurulu Başkanı Şebnem Zeybek, Tırsan ile 40 yıldır devam eden güçlü iş birliklerine dikkat çekti. Zeybek, “Tırsan’ın kalitesinden çok memnun olduğumuz için 1980 yılından bu yana filomuzda, Tırsan araçlarını tercih ediyoruz. Özellikle diğer bir önemli tercih nedenimiz ise Tırsan’ın yurt dışında inovasyon alanında elde etmiş olduğu büyük başarılarıdır” dedi.

MALİYETTEN TASARRUF

Tur Transit Lojistik’in faaliyetleri hakkında bilgi veren Zeybek, “Firmamız, Dünya ticaretinde tedarik zincirinin en sağlam halkası olma yolunda hedefleri doğrultusunda başarılı şekilde ilerlemektedir. Tur Transit Lojistik olarak Almanya ve Romanya’daki firma ve depolarımız, Trieste ve Sete limanlarındaki irtibat ofislerimiz ile müşterilerimize; kara, hava, deniz yolu, ağır nakliye ve proje taşımacılığı, rulo sac taşımacılığı ve intermodal taşımacılık alanlarında hizmet vermekteyiz. Tırsan araçları, vermiş olduğumuz tüm lojistik hizmetlerimizde en büyük destekçimiz. Yeni alımını yapmış olduğumuz tren yükleme sistemi özelliğine sahip Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride araçları ile hem filomuzu daha da güçlendirecek hem de operasyonlarımızda zamandan ve maliyetten tasarruf sağlayacağız. Tırsan ile devam eden başarılı iş birliğimizin daha da uzun yıllar süreceğine inancımız tam” ifadesini kullandı.