Treyler
Giriş Tarihi : 03-01-2021 19:21   Güncelleme : 03-01-2021 19:21

Tırsan ilk tercih

Avusturya merkezli Bulung Logistics, Türkiye’deki operasyonlarını yönetmek için araç yatırımı yaptı. Treyler alımında tercihini Tırsan’dan yana kullanan firma, 100 adet treyler alımı yaparak filosunu güçlendirdi.

Tırsan ilk tercih

Tırsan Treyler tarafından Bulung Logistics’e satışı yapılan tenteli perdeli multi ride treyler, Adapazarı üretim tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Bulung Logistics Genel Müdürü Savaş Kasap, Filo Uzmanı Ergün Gengönül ve Tırsan Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ile firma yetkilileri katıldı.

TIRSAN’A GÜVENİYORUZ

Bulung Logistics Genel Müdürü Savaş Kasap, “Firmamız Avusturya merkezli olup, hızlı ve güvenilir şekilde Türkiye’den ve Avrupa’dan kara taşımacılığı ve intermodal taşımacılık hizmeti vermektedir. Filomuzda, Euro6 normlu araçlar kullanarak, demiryolu ve karayolu taşımacılığı kombinasyonu ile çevreye duyarlı taşımacılık gerçekleştirmekteyiz. Yurt dışı operasyonlarımızda olduğu gibi Türkiye operasyonlarımızda da Tırsan araçlarını tercih ettik. Tırsan ürünlerinin başarılı performansı, yüksek ikinci el değeri, firmamıza sağladığı kaliteli, hızlı satış sonrası hizmetler ve Tırsan’a duymuş olduğumuz sonsuz güven, yatırımlarımız da ilk tercihimiz olarak Tırsan markasını seçmemizde büyük rol oynamaktadır” dedi.