Treyler
Giriş Tarihi : 03-01-2021 23:03   Güncelleme : 03-01-2021 23:03

Mark, Krone aldı

Lojistik firmalarından Mark Multimodal, araç yatırımlarında tercihini Krone Treyler’den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 10 adet Profi Liner treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Mark, Krone aldı

Krone, Tire’deki fabrikasından nakliyecilere teslimatlarını sürdürüyor. Son olarak merkezi İstanbul’da bulunan ve ağırlıklı olarak Ukrayna, Rusya ve Belarus operasyonları gerçekleştiren Mark Multimodal firmasına Profi Liner teslimatı yaptı. Fabrikada gerçekleşen törene, Krone Türkiye CEO Rıza Akgün, Mark Multimodal Genel Müdürü Onur Güvenler ve şirket yetkilileri katıldı.

KALİTELİ ARAÇLAR

Mark Multimodal Genel Müdürü Onur Güvenler, “İş ahlakımız gereği, her geçen gün müşterilerimize sunduğumuz hizmeti nasıl geliştirebilir, nasıl daha iyi bir noktaya getirebiliriz diye düşünüyoruz. Yatırımını yaptığımız araçlar bu noktada gereksinimlerimizi tam anlamıyla karşılayan, uzun ömürlü ve üst düzey kaliteye sahip araçlardır. İnanıyorum ki gelişime ve değişime sürekli açık olan sektörümüz de benimsediğimiz bu anlayışla müşterilerimizden de olumlu karşılıklar alacağız. Büyüme ivmemizi arttırarak sürdüreceğiz. Ülkemiz ve tüm dünya zor bir sürecin içerisinden geçiyor. Mark Multimodal olarak biz, üzerimize düşen görevi en güzel şekilde icra etmeye çalışıyoruz. En kısa zamanda ülkemizin ve tüm insanlığın sağlığına kavuşmasını temenni ederim” dedi.

ÇÖMERT DAVRANIYOR

Krone Türkiye CEO Rıza Akgün ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Mark Multimodal yönetimini fabrikamızda misafir ettik. İşbirliğimizi taçlandıran teslimat törenimizi icra ediyoruz. 2020 yılının ikinci yarısı özellikle sektörümüz açısından çok hızlı bir toparlanmaya ve canlanmaya sahne oldu. Krone olarak, Türk nakliyecisinin en yakınındaki lojistik çözüm ortağı olma prensibimizi sürdüreceğiz. Türk nakliyecisi, Krone’nin buradaki varlığıyla üst düzey kaliteye daha uygun fiyata erişebilmektedir. Nakliyecimizin yakınındayız ve yeni avantajlar yaratma konusunda oldukça cömert davranıyoruz. Bu vesileyle Mark Multimodal yetkililerine ve Türk nakliyecisine teşekkür ediyorum. Hayırlara ve bol kazançlara vesile olmasını diliyorum.”