Teslimatlar
Giriş Tarihi : 22-01-2021 00:13   Güncelleme : 22-01-2021 00:13

Ayyıldız güçlü

İnşaat sektörünün birçok alanında hizmet veren, aynı zamanda akaryakıt istasyonları da olan Ayyıldız Grup tercihini; gücü, dayanıklılığı ve verimliliği ile öne çıkan Volvo Trucks markasından yana kullandı. Firma, ilk Volvo Trucks siparişinde 30 adet çekici aldı.

Ayyıldız güçlü

Temsa İş Makinaları tarafından Ayyıldız Grup’a satışı yapılan Volvo FM500 çekiciler, düzenlenen törenle teslim edildi. 1915 Çanakkale Köprüsü otoyol yapımı çalışmalarını da devam ettiren Ayyıldız Grup’un, 6 farklı noktadaki hazır beton santrali, taş ocağı, kum ocağı ve akaryakıt istasyonları bulunuyor. Şirket, 280 araçlık geniş filosuna ilk kez Volvo Trucks dahil etti.

TERCİHİ AVANTAJLARI

Araç teslim törenine firma ortakları Ali Ayyıldız ve Gökhan Ayyıldız ile Volvo Trucks Ülke Müdürü Utku Uzun ve şirket personelleri katıldı. İlk kez Volvo Trucks markasını tercih ettiklerini belirten Ayyıldız Grup ortaklarından Ali Ayyıldız: “Yüksek performans ve verimlilikle çalışan, maliyet açısından da bize avantaj sunan bir marka arayışı içindeydik. Volvo Trucks’ın sağlamlığıyla birçok büyük projede kendini kanıtlamış olduğunu biliyoruz. Üretkenliği artıran, yakıt tasarrufu sağlayan ve yüksek güvenlik özellikleri sebebiyle Volvo Trucks markasıyla çalışmak tercihimizde etkili oldu” dedi.