Treyler
Giriş Tarihi : 01-02-2021 23:50   Güncelleme : 01-02-2021 23:50

Avek Lojistik yine Krone aldı

Ankara’nın en büyük filolarından birine sahip olan Avek Lojistik, araç yatırım programı dahilinde tercihini Krone’den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 20 adet Profi Liner Ultra treyleri teslim alarak filosuna dahil etti.

Avek Lojistik yine Krone aldı

Avek Lojistik’e satışı yapılan araçlar, törenle teslim edildi. Araç teslim törenine şirket Genel Müdürü Cengiz Terzi ve Operasyon Müdürü Ali Osman Kayapınar ile Krone Bölge Satış Yöneticisi Kerim Ocik katıldı.

SAĞLAM VE DAYANIKLI

Dünyaca ünlü içecek markalarının Türkiye’deki lojistik iş ortağı olan Avek Lojistik’in filosunda 60’dan fazla treyler bulunuyor. Avek Lojistik Genel Müdürü Cengiz Terzi, “Bu yatırımı yaparken filomuz için en kaliteli, en donanımlı, en verimli sonuçları alabileceğimiz ve satın aldıktan sonra satış sonrası yapılanmasıyla hep yanımızda hissettiğimiz Krone markasını tercih ettik. İçecek taşımacılığında en önemli hususlardan biri kullandığınız ekipmanda hafiflik avantajı sağlayabilmektir. Krone Profi Liner Ultra ürünü bizlere bu hafifliği sağlarken, alışılagelmiş Krone sağlamlığından ve dayanıklılığından asla ödün vermiyor. Kalite standartımızı yükselten yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.