Treyler
Giriş Tarihi : 03-02-2021 18:56   Güncelleme : 03-02-2021 18:56

Ünal, Tırsan ile Avrupa’da

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Ünal Lojistik’e Tırsan Adapazarı Fabrikası’nda, teslimat töreni gerçekleştirdi. Teslimat töreninde Tırsan, Ünal Lojistik firmasına 50 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride Treyler siparişinin 25 adedini teslim etti.

Ünal, Tırsan ile Avrupa’da

Tırsan, ihtiyaç doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün gamıyla lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam ediyor. Tırsan’ın Adapazarı Fabrikası’nda Ünal Lojistik firmasına yapılan teslimat törenine; Ünal Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Ünal, Ünal Lojistik Genel Müdürü Bülent Cingöz ve Tırsan Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek katılım gösterdi.

ESNEKLİĞİ DESTEKLİYOR

Ünal Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Ünal, “Kayseri merkezli 25 yıllık bir firmayız. Yurt içi ve yurt dışında Almanya, Hollanda, Belçika, Danimarka ve Avusturya ülkelerine düzenli olarak parsiyel ve komple yük taşımacılığı hizmeti vermekteyiz. Müşterilerimize, Kayseri’de bulunan 3.500 m2 kapalı alanımızla iç nakliyede depolama hizmeti de veriyoruz. Firmamızın araç yatırımlarında ilk tercihi her zaman Tırsan oldu. Tırsan araçları operasyon esnekliğini destekler şekilde tasarlanmış ve en kaliteli sağlam şekilde üretilmiştir” dedi.