Treyler
Giriş Tarihi : 14-03-2021 22:27   Güncelleme : 14-03-2021 22:27

Schmitz’e yol güvenli

Avrupalı treyler üreticisi Schmitz, servis sözleşmesini devreye alarak müşteri memnuniyetini arttırmayı hedefledi. Schmitz hizmet dünyasına giren kullanıcılar, sözleşme sayesinde fren ve aks bileşenlerinin aşınması ve değiştirilmesi için maliyetleri düşürecek.

Schmitz’e yol güvenli

Trailer Service Basic modülü, henüz Schmitz hizmet sözleşmesi kullanmayan müşterilere yeni bir geçit sunuyor. Bu modül, sabit bir aylık ücret karşılığında tüm fren ve aks bileşenlerinin aşınma ve değiştirme maliyetlerini karşılıyor.

HİZMETTE SINIR YOK

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Schmitz Cargobull CEO’su Andreas Schmitz, “Araçlar ödeme garantisi dahil Cargobull Euroservice ile listelenir. Sonuç olarak, müşteriler ücretsiz bir yardım hattı üzerinden hızlı ve anında 7 gün 24 saat arıza hizmeti alırlar. Tüm bunlar Avrupa çapında. Düzenli servis kontrolleri sırasında, römorklara Schmitz’in 1700 servis ortağından biri tarafından servis yapılır. Müşterilerimiz, treyler servis temel sözleşmesini istedikleri zaman tam hizmet treyler veya tam hizmet lastik sözleşmesine yükseltebilirler. Bu tüm yıpranma ve yıpranma maliyetlerinin yanı sıra yasal denetimlerin maliyetlerini de kapsar” ifadesini kullandı.