Treyler
Giriş Tarihi : 16-03-2021 15:21   Güncelleme : 16-03-2021 15:21

TTS yıllardır Tırsan

Lojistik firmalarından TTS, araç yatırımlarında tercihini yıllardır Tırsan’dan yana yapıyor. Treyler sektörünün 44 yıldır güvenilir lideri Tırsan, lojistik sektörünün öncü firmalarından TTS Lojistik’e 14 adet Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ treyler siparişinin ilk 7 adedini teslim etti.

TTS yıllardır Tırsan

Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün gamıyla lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam eden Tırsan, TTS Lojistik’e satışı gerçekleştirdiği araçlar, törenle teslim edildi. Araç teslim törenine TTS Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Şahver Demirel ve Tırsan Yönetim Kurulu Üyesi Ayşenur Nuhoğlu katıldı.

YATIRIMA DEVAM

TTS Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Şahver Demirel, “Tecrübeli ekibimiz, geniş yetkin acente ağımız ve sahip olduğumuz geniş araç filomuz ile sonuç odaklı, yurt içi ve yurt dışı ihtiyaçlarına uygun bir şekilde müşterilerimizin beklentilerini karşılıyoruz. Firmamız, İtalya, Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, İngiltere, İspanya ve İsviçre gibi Avrupa ülkelerine; kimyasal, ilaç ve ilaç hammaddesi, tekstil, havalandırma sistemleri, makine ve yedek parça taşımacılığı hizmeti vermektedir. Bu doğrultuda müşterilerimize kaliteli ve hızlı hizmet vermek adına filomuzu yine en kaliteli ve sağlam şekilde üretilen Tırsan araçlarıyla güçlendirdik. Filomuzda şu anda 40 adet Tırsan marka araç bulunmaktadır, hedefimiz iki yıl içerisinde bu sayıyı 80’in üzerinde çıkarmak” dedi.

REKABETTE GÜÇLÜ

Konuya ilişkin Tırsan Yönetim Kurulu Üyesi Ayşenur Nuhoğlu ise şöyle konuştu: “TTS Lojistik ile devam eden başarılı iş birliğimizi, 14 adet Tenteli Perdeli Maxima Plus araçla devam ettirmekten mutluluk duyuyoruz. Tüm araçlarımız, müşterilerimizin rekabet gücünü artırmak için en ince ayrıntısına kadar tasarlanmış ve ödüllü Ar-Ge merkezimizde test edilerek en kaliteli şekilde üretilmiştir. Teslimatını yaptığımız Maxima Plus araçlarımız, TTS Lojistik’in hem Avrupa hem de yurt içi hizmetlerinde güvenle kullanacakları şekilde Gümrük Mevzuatına uygundur. Araçta bulunan yükleme amaçlı çatı kaldırma sistemi ile müşterimiz operasyonlarında esneklik gerektiren yükleri, daha kolay ve hızlı şekilde yükleyebilecektir. Önümüzdeki yıllarda da TTS Lojistik’in çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz.”