Treyler
Giriş Tarihi : 29-03-2021 18:39   Güncelleme : 29-03-2021 18:39

Ebam 300'e ulaştı

Uluslararası taşımacılık şirketlerinin öncülerinden Ebam Uluslararası Nakliyat, araç yatırımlarında yine tercihini Tırsan’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 40 adet tenteli perdeli multi ride treyleri teslim alarak filosuna kattı. Yeni alınan araçlarla birlikte firmanın filosunda tamamı Tırsan olan araç sayısı 300’e ulaştı.

Ebam 300'e ulaştı

Türkiye treyler sektörüne 44 yıldır yön veren Tırsan, firmaların ilk tercihi olmaya devam ediyor. Tırsan tarafından sektörün öncü firması Ebam Uluslararası Nakliyat’a satışı yapılan araçlar, İrmir merkez ofisinde düzenlen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine; Ebam Uluslararası Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Mutlubaş ile Tırsan Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katıldı. Törende şirket yetkilileri de hazır bulundu.

HER ŞEYDEN TASARRUF

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan firma Genel Müdürü Ahmet Mutlubaş, “Firmamızın ihtiyaç duyduğu her şeyi Tırsan ile eksiksiz tamamlıyoruz. Tırsan araçları, kataforez kaplı şasisi, kullanıcı dostu tasarımı ve yüksek kaliteden üretilen malzemeleri ile filomuza pratik ve uzun ömürlü kullanım avantajı sağlıyor. Askılı tekstil başta olmak üzere, otomotiv yedek parça ve kuru gıda taşımacılığı hizmeti veriyoruz. Tüm operasyonel işlerimizi filomuzda bulunan Tırsan treylerler ile gerçekleştirerek, hem zamandan hem de maliyetten tasarruf ediyoruz. Tırsan’ın sahip olduğu geniş servis ağı ve bünyesinde bulunan uzman kadrosu ile firmamıza vermiş olduğu kaliteli hizmetlerden de çok memnunuz” ifadesini kullandı.