Treyler
Giriş Tarihi : 30-04-2021 15:17   Güncelleme : 30-04-2021 15:17

Yolu hep Tırsan

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Ars-Pet Lojistik, 2021 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini yine Tırsan’dan yana kullandı. Firma, tek seferde 110 adet treyler aralımı yaparak tek marka olan araç sayısını 440’a yükseltti.

Yolu hep Tırsan

Geliştirdiği geniş ürün gamıyla lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam eden Tırsan, uzun dönemli iş ortağı Ars-Pet Lojistik’e tenteli perdeli multi ride treylerler teslimatı yaptı. Firmanın İzmir merkezinde düzenlenen araç teslim törenine; Şirket sahipleri Aslan Savaşan ve Cem Savaşan ile Genel Koordinatörü Can Erbak ve Tırsan Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katıldı.

VAZGEÇİLMEZ ORTAK

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Aslan Savaşan; “75 yıllık köklü bir firmayız. İleri teknoloji ile donatılmış araçlarımız ve İtalya’da bulunan ofisimiz ile müşterilerimizin iş süreçlerini kolaylaştırıyor, ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiyoruz.  Ağırlıklı olarak otomotiv, yedek parça, tekstil ve gıda taşımacılığı hizmeti vermekteyiz. Tırsan ile yıllardır iş ortaklığı yapmaktayız. Ürettiği araçlar ile hem yurt içi hem yurt dışı müşterilerimize en iyi hizmeti sunuyor, yolda kalmıyoruz. Tırsan, operasyonlarımızın esnekliğini destekler şekilde tasarlanmış, en kaliteli ve sağlam şekilde üretilen araçları ile vazgeçilmez tek iş ortağımız. Filomuzda şu anda bulunan 330 adet Tırsan aracımızın performansından çok memnunuz, yeni yatırımımızla filomuzu 440 araca büyüttük. Tırsan araçlarının, sağlamlığının yanı sıra düşük işletme maliyeti ve yüksek ikinci el değeri de firmamız için büyük avantaj. Ayrıca Tırsan, sahip olduğu en geniş servis ağı ile firmamızın tüm operasyonlarını her zaman tam destekliyor” dedi.