Teslimatlar
Giriş Tarihi : 29-05-2021 12:52   Güncelleme : 29-05-2021 12:52

Daily güçlü

Uluslararası nakliye sektörünün önde gelen firmalarından Arspet Lojistik, 2021 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Iveco’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 20 adet Iveco Daily kamyonetten 10’unu teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Daily güçlü

Iveco yetkili satıcısı Meyeks Otomotiv tarafından İzmir merkezli Arspet Lojistik’e satışı yapılan Daily panel van ve Daily şasi kamyonetler, törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Arspet Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Savaşan ve Meyeks Otomotiv Satış Müdürü Erdal Demir ile firma yetkilileri katıldı.

SAĞLAM VE KONFORLU

Arspet Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Savaşan, “Ars-Pet Uluslararası Nakliyatın geçmişi 1946 yılına dayanır. 1946 yılında merhum Cevat Savaşan, ilk kamyonunu alıp, Ödemiş - İzmir arası taşımacılık yaparak bugünkü Ars-Pet’in serüvenini başlatmıştır. Kurulduğumuz günden beri sürekli kendimizi geliştirerek hizmet kalitemizi arttırdık. İzmir’den Avrupa’ya transit seferler gerçekleştiriyoruz. Uluslararası nakliyenin yanında depo ve yurt içi dağıtım hizmetlerimiz ile de müşterilerimize lojistik çözümler sunuyoruz. Iveco ile işbirliğinden oldukça memnunuz. Şuanda araç parkımızda 200’e yakın araç var. Bunun 170 adedi Iveco markadır. Bu araçları tercih etmemizin en büyük avantajları arasında ekonomik, sağlamlık ve konforu var” dedi. Meyeks Otomotiv Satış Müdürü Erdal Demir de konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Markamıza ve bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı Arspet yönetim kurulu üyelerine ve çalışanlarına teşekkür eder, yeni araçlarını güzel günlerde kullanmalarını temenni ederiz.”