Treyler
Giriş Tarihi : 18-06-2021 14:20   Güncelleme : 18-06-2021 14:20

Sertel 50 adet treyler aldı

Uluslararası nakliye firmalarından Sertel Lojistik, 2021 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Krone’den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 40 adet treyleri teslim alarak filosunu güçlendi.

Sertel 50 adet treyler aldı

Krone tarafından Denizli merkezli Sertel Lojistik’e satışı yapılan 40 adet Cool Liner ve 10 adet Profi Liner, törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Sertel Lojistik sahibi Mustafa Kemal Sert ile Krone Satış Müdürü Ömürden Özacar ile ekibi katıldı.

HESAPLI ARAÇ KRONE

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Sertel Lojistik sahibi Mustafa Kemal Sert, “1993 yılından bu yana yurt içi ve yurt dışı taşımacılık sektöründe faaliyet gösteriyoruz. 500 adedi aşkın filomuzla, dünya markalarının Türkiye’deki taşımacılık partneriyiz. Bu güçlü konuma sahip olmayı sürdürebilmek için en kaliteli ve en verimli hizmeti vermek zorundayız. Sertel vizyonuna yakışır bir şekilde, kendi alanında en kaliteli işi yapan firmalarla ortaklık etmeye devam ediyoruz. Son olarak, bu 50 adetlik treyler yatırımımızda Krone markasını tercih ettik. Biz müşteri memnuniyetinden ödün vermezken, Krone de dayanıklılıktan ve sağlamlıktan ödün vermiyor. Aynı zamanda da kullanıcı olarak düşük işletme maliyetine sahip olabiliyoruz” ifadesini kullandı.