Treyler
Giriş Tarihi : 30-09-2021 11:17   Güncelleme : 30-09-2021 11:17

Birlikte çalışıyorlar

Alman treyler üreticilerinden Schmitz Cargobull, 5 adet S.CS perdeli aracı Mercedes-Benz’e teslim etti. Teslim alınan araçlar, Mercedes-Benz Trucks’taki profesyonel sürücülere yönelik sürücü eğitim kursları için kullanılacak. Mercedes-Benz’in sürücü etkinliğini en üst seviyeye çıkartmak için yüksek kaliteli ve verimli Schmitz Cargobull treylerleri tercih ettiği ifade edildi.

Birlikte çalışıyorlar

Mercedes-Benz Trucks’a teslim edilen eğitim treyleri, Schmitz Cargobull tarafından S.CS kayar perdeli araçlarla donatıldı. Çıtasız gövdenin faydaları endüstride büyük saygı görmekte, ancak Güç Perdesi'nin avantajlarından gerçekten yararlananlar ise sürücüler. Eğitim projesinde Schmitz Cargobull, daha fazla sürücüleri düşündü.

ÇOK AVANTAJLI ARAÇ

Schmitz Cargobull Kilit Müşteri Yöneticisi Christian Heilers. “Yarı treylerlerimiz güvenli ve verimli nakliye çözümleri anlamına geliyor. Eğitim, gerçek dünyadaki ulaşım koşullarını ne kadar yakından yansıtırsa, dahil olan herkes için o kadar büyük fayda sağlar. Code XL’ye göre sertifikalı yapısal sertlik, aramid kayışlar ve brandaya entegre çelik tel sayesinde destek çıtaları olmadan elde edilir. Müşteriler, yükü sabitlemek için destek çıtalarının zaman alıcı kullanımı olmadan daha hızlı yükleme ve boşaltmadan yararlanır. Yük tamamen aynı hizada olduğunda, yükü yan tarafta sabitlemek için başka bir ekipmana gerek yoktur. Sürücü için bu, daha kısa yükleme ve boşaltma sürelerinin yanı sıra artık çıtalarla uğraşmak zorunda kalmadıkları için iş güvenliğinin de artması anlamına geliyor. Ayrıca, yüksek mukavemetli yan branda, kasıtlı kesmeyi önleyerek hırsızlığa karşı etkili koruma ve sertifika değişmeden kalırken destekleyici çıtalar çıkarılabildiğinden geleneksel perdelilere göre yüksüz bir ağırlık avantajı sunar” dedi.

GÜÇLÜ İŞBİRLİĞİ

Mercedes-Benz Kamyon Eğitim Başkanı Martin Gairing ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Çekici ve yarı römork kombinasyonu, sürücülerin gerçek dünya koşullarında eğitim almalarını sağlıyor. Schmitz Cargobull ile uzun süredir devam eden ve yapıcı ortaklığımızı bu araçlarla başarıyla genişletmekten memnuniyet duyuyoruz. Güç Perde ile S.CS perdeli perdeli perdeli perdeli perdeli perdenin çok yönlü kullanımını sağlayan önemli Code XL ve içecek ve Daimler sertifikalarına sahiptir. Eşyaları arkada sabitlemek isteyen herkes brandadaki yük sabitleme halkalarını kullanabilir. Bağlama kayışları, ilmeklerden çekildiğinde, 2.500 daN'lik sıra başına bloke edici kuvvetler geliştirir.”