Treyler
Giriş Tarihi : 13-02-2022 23:11   Güncelleme : 13-02-2022 23:11

Yatırımları Schmitz’e

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren ALC, araç yatırımlarına ağırlık verdi. Firma, siparişlerini verdiği 10 adet Schmitz marka treyleri teslim alarak filosuna dahil etti. ALC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiçekli, “Schmitz’in kalitesi yüksek, servis giderleri ise rakiplerinden çok düşüktür” dedi.

Yatırımları Schmitz’e

Schmitz tarafından ALC Lojistik’e satışı yapılan Mega Varios model tenteli treylerler, firmanın İstanbul ofisinde düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine ALC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiçekli ve Schmitz Treyler Marmara Bölge Müdürü Kaan Kayral ile firma personeli katıldı.

KULLANICI DOSTU!

Konuya ilişkin açıklama yapan Ali Çiçekli, “7 yıl önce başlayan iş birliğimiz, artarak devam etmektedir. Avrupa’nın lider markası olan Schmitz treyleri bu süre içerisinde her yönüyle iyice test etme imkânı bulduk. Teslim aldığım 10 adet treyler ile filomun yüzde 85’i Schmitz oldu. Alman disiplini ve Akdeniz dinamizmi ile üretilen Schmitz treylerlerin kalitesi tartışmasızdır. Bunu, özellikle asıl kullanıcısı olan sürücülerimiz ve filo yöneticilerimiz yakından yaşamaktadır.  Gerek kalite ve dayanıklılık, gerekse rahat üst yapı kullanımı ve çekicinin arkasında rahat akışı ile bu treylerler sürücülerimizin konforunu yükseltmektedir. Buna ilaveten yakıt konusunda sağladığı tasarruf ve servis frekansının düşük olması nedeniyle hem bizlere hem de müşterilerimize olumlu katkılar sunmaktadır” dedi.