Treyler
Giriş Tarihi : 12-03-2022 22:19   Güncelleme : 12-03-2022 22:19

Yenilikçi, Schmitz!

Korona Virüs salgını, dijitalleşmeyi her zamankinden daha önemli bir konu haline getirdi. Bu arka plana karşı, ünlü dergiler dijitalleşme, teknoloji ve inovasyon gibi alanları araştıran çalışmalar yürütüyor. Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Enstitüsü (IMWF) tarafından Schmitz Cargobull 2022, “araç üreticisi” kategorisinde ödüle layık görülen firmalar arasında bir kez daha yer aldı.

Yenilikçi, Schmitz!

Alman teknolojisiyle nakliye firmalarına kaliteli ve güvenli treyler üreten Schmitz Cargobull, teknoloji ödülüne layık görüldü. Uzmanlar, Avrupa'nın önde gelen danışmanlık ve pazar araştırma şirketi Globis Management Consulting ile birlikte yaptıkları yeni patent başvurularının sayısı ve kalitesine göre 2022 için Almanya'nın en yenilikçi şirketlerini belirledi. Schmitz Cargobull, araç üreticisi kategorisinde “Digital Innovator 2022” unvanı ile ödüllendirildi.

RAKİP TANIMIYOR!

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Schmitz Cargobull AG CEO’su Andreas Schmitz, “Almanya’nın en yenilikçi şirketi 2022 ödülüne layık görüldük. Bu ödül, markamızın sektördeki yenilikçi olarak öncü rolünü bir kez daha teyit etti. Schmitz Cargobull, nakliye ve lojistik kategorisinde dört yıldızlı bir derecelendirme ile seçilen inovasyon liderleri arasında yer almaktadır. Aldığımız bu ödüller, bizim yenilikçi gücümüzü yansıtıyor. Uzmanlıkları ve yaratıcılıkları başarımızda kilit rol oynayan çalışanlarımızla gurur duyuyorum. Güvenilir ve yenilikçi bir treyler üreticisi olarak, treylerlerimizin uzun yıllardır yüksek kullanılabilirliğini sağlayan dijital ürünler ve hizmetler sunuyoruz. Nakliye ve lojistik sektörünün ihtiyaç ve gereksinimlerini daha verimli, güvenli ve rahat bir şekilde karşılamalarına yardımcı olmak için yenilikçi araçlar geliştirerek liderliğimizi gelecekte de genişleteceğiz” ifadesini kullandı.