Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:13   Güncelleme : 13-11-2014 17:13

Treyler sektöründe bir ilk

Otokar, Türkiye’de bir ilk’e daha imza atarak Galvaniz Şasili Semi-Treyler üretti.

Treyler sektöründe bir ilk

Otokar, Türkiye’de bir ilk’e daha imza atarak Galvaniz Şasili Semi-Treyler üretti. Otokar, korozyona karşı koruma sağlayan Galvaniz Şasili treylerle birlikte maksimum dayanıklılık ve 5 yıl garanti avantajını sunuyor.

Lojistik ve nakliye sektörü için ürettiği semi-treyler ve treylerleri ile pazarın öncelikli tercihi olan Otokar, maksimum dayanıklılık ve 5 yıl paslanmazlık garantisiyle lojistik firmalarına önemli bir avantaj sunuyor.

Otokar İç Pazar Ticari Araç Satış Müdürü Murat Tokatlı, özellikle her türlü hava şartında yüksek verimle ve en az korozyonla çalışacak bir treyler ihtiyacının farkında klarını söyledi. Tokatlı, Otokar tasarımcıları ve mühendislerinin üzerinde çalıştığı galvaniz şasili semi treyler modelinin özellikle zor hava ve yol koşullarının yaratması muhtemel korozyon olasılığı yüksek alandaki yüklerin taşınması için ideal bir çözüm olacağını belirtti.

Tokatlı, “Otokar yine lider ve müşteri odaklı bir şirket olarak pazarda ihtiyacı belirlemiş ve ihtiyacın karşılanması amacıyla gerekli dizayn ve üretimi kısa da gerçekleştirmiştir. Araçlarımız zor hava ve yol koşullarında güvenle uzun yıllar kullanılabilir. Sektörümüze hayırlı olsun” .

5 YIL GARANTİ

Tırliner tenteli semi-treyler araçlarında kullanılan galvanizli yeni tasarım şaselerin kullanım ömrünün artırılması ve dayanıklılığı nedeniyle büyük ilgi görmesi bekleniyor. Otokar ayrıca galvanizli yüzeyler için 5 yıl garanti veriyor. Galvaniz şasili semi-treylerler, Otokar treyler, mühendislik departmanı tarafından müşteri beklentileri ve isteklerine uygun olarak geliştirildi.