Lojistik
Giriş Tarihi : 18-02-2015 15:04   Güncelleme : 18-02-2015 15:04

Omsan’ın DNA’sında insana saygı var

Kariyer.net tarafından organize edilen İnsan Kaynakları Zirvesi, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. Etkinlik kapsamında Omsan Lojistik, 3’üncü kez “İnsana Saygı Ödülü”ne layık görüldü.

Omsan’ın DNA’sında insana saygı var

Türkiye’nin en çok tercih edilen insan kaynakları platformu kariyer.net tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “İnsana Saygı” Ödülleri'nin 2014 yılı sahipleri belli . İnsan Kaynakları alanındaki özenli çalışmaları öne çıkarmak ve kamuoyu ile paylaşmak amacıyla bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Kariyer.net “İnsana Saygı” ödülleri, sahiplerini buldu

 

Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri, aday başvurularını yüzde yüz olarak yanıtlayan, en çok istihdam yapan ve en çok başvuru alan firmalara veriliyor. Bu kapsamda Kariyer.net tarafından yapılan değerlendirmeye göre Omsan, “İnsana Saygı Ödülü”ne üçüncü kez layık görüldü. Omsan’ın ödülünü, İnsan Kaynakları ve Kalite Sistemleri Müdürü Bilge Baykurt Özkes aldı.

 

Omsan’ın insana verdiği değerin bir kez daha takdir edilmiş olmasından gurur duyduklarını ifade eden Özkes, çalışanlara verdikleri değeri ve gösterdikleri özeni Omsan’da çalışmak üzere başvuran adaylara da gösterdiklerini belirtti.  Bu davranış modelinin Omsan’ın DNA’sını modelini oluşturduğunu söyleyen Özkes, adayların başvuru sürecini daha da kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.