Treyler
Giriş Tarihi : 17-03-2015 13:23   Güncelleme : 17-03-2015 13:23

Şirin Nakliyat 7 adet konteynır taşıyıcı aldı

Uluslararası nakliye sektörünün köklü firmalarından Şirin Nakliyat, 2015 yılında araç yatırımlarına ağırlık verdi. Firma siparişini verdiği 7 adet konteynır taşıyıcı treyler aldı. Firma yönetim kurulu üyesi Mehmet Şirin, "Yıl içerisinde araç yatırımlarımız artarak devam edecek" dedi.

Şirin Nakliyat 7 adet konteynır taşıyıcı aldı

Şirin Nakliyat, siparişini verdiği 7 adet konteynır taşıyıcı treyleri üretici firmanın merkezinden teslim aldı. Taşıyıcı treyleri teslim alan Şirin Nakliyat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şirin, araçların İstanbul ve İzmir limanlarında 20'lik konteynır taşımalarında kullanılacağını açıkladı. Şirin, “İlerleyen içerisinde yeni açılacak ihalelere göre bu konteynır sayımızın artacağını düşünüyoruz. Bunun yanında yıl içerisinde yine planlanan yatırımlarımız da devam edecek" .

 

Türkiye genelinde İstanbul, Kütahya, İzmir ve İskenderun'da yurt içi ve uluslararası operasyon ofisleri bulunduğunu dile getiren Şirin, yurtdışında ise acentelik sistemi ile çalıştıklarını ifade etti. Yurtdışında başta Ukrayna, Beyaz Rusya ve Rusya olmak üzere genel Avrupa ülkelerine çalıştıklarının altını çizen Mehmet Şirin, 200'ün üzerinde araç filosuna sahip klarını kaydetti.

Mehmet Şirin, şöyle konuştu: "Yurtiçi ve yurtdışı uluslararası taşıma hizmetleri alanında, tenteli, damperli, konteynır, frigo, havuz ve kuru yük römorklarımızla soğuk zincir gıda lojistiği, yurtiçi ve yurt dışı dağıtım hizmetleri veriyoruz. Ayrınca forwarding, gümrükleme, depolama, parsiyel yük taşımacılığı hizmetlerimizde mevcut. Toplam 4.000 metrekare depo ve 145 birim özmal çekici, 200 adet muhtelif donanımlarda römork ve 180 çalışanımız ile müşterilerimize kaliteli ve çözüm odaklı bir hizmet vermeyi hedeflemekteyiz."