Treyler
Giriş Tarihi : 18-12-2016 22:52   Güncelleme : 18-12-2016 22:52

Sarp 25 adet Krone aldı

Sarp Lojistik, araç yatırım programı dahilinde tercihini Krone’nin intermodal taşımacılıkta ön plana çıkan Mega Liner HP modelinden yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 25 adet çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Sarp 25 adet Krone aldı

Krone Türkiye tarafından Sarp Havacılık Lojistik Turizm firmasına 25 adet Mega Liner Huckepack (HP), düzenlenen tören ile teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine Sarp Lojistik Grup Lojistik Müdürü Halil Gürkan Arıkan, Filo Yöneticisi Raşit Togay, İş Geliştirme Uzmanı İbrahim Akça, Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün ve Satış Yöneticisi Cenk Rona katıldı.

KARŞILIKLI GÜVEN

Sarp Lojistik Grup Lojistik Müdürü Halil Gürkan Arıkan, “Krone’nin Mega Liner HP modelini, taşımacılık ihtiyaçlarımızı en iyi karşılayan araç ğu için seçtik. Krone markasını ise kalitesi, dayanıklılığı, karşılıklı güven anlayışımızın sağlamlığı nedeniyle tercih ettik. Önümüzdeki dönemlerde Krone ile çalışmaya devam etmeyi arzuluyoruz” .

MÜŞTERİ ODAKLIYIZ

Her geçen gün kalite ve güven konusunda çıtayı yükselttiklerini belirten Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, “Sahip ğumuz en modern ve yenilikçi teknolojiler sayesinde müşterilerimizin beklentilerini en doğru şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Mega Liner HP modelimiz de, müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda ortaya çıkan bir model. Sarp Lojistik ile yaptığımız işbirliğinden son derece memnunuz” .