Teslimatlar
Giriş Tarihi : 06-10-2017 17:36   Güncelleme : 06-10-2017 17:36

Ankara Nakliyat 10 Adet çekici aldı

Taşıma firmalarından Ankara Nakliyat, 2017 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Man'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 10 adet TGS 18.460 BLS çekicileri teslim alarak filosunu büyüttü.

Ankara Nakliyat 10 Adet çekici aldı

Man bayii Şensan Otomotiv tarafından Ankara Nakliyat'a satışı yapılan çekiciler, Akyurt’taki Man tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Ankara Nakliyat adına Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yalçın ile Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Yalçın, Mithat Yalçın ve Hüseyin Yalçın, Man Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara ve Kamyon Satış Koordinatörü Ferit Aslan Akman katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Şensan’dan ise Satış Müdürü Mehmet Demir ve ekibi de hazır bulundu.

GÜÇLÜ ARAÇ FİLOSU

Orhan Yalçın, “Filomuzdaki mevcut Man araçlarının gerek performans ve dayanıklılık, gerekse yakıt ve işletme giderlerinde sağladıkları tasarrufla yarattıkları farkı yaşayarak gördük. Man araçlarının Euro 6C ile başta yakıt ve sonrasında bakım aralıkları olmak üzere her alanda yaptığı geliştirmelerle bu farkı çok daha ileri taşıdıkları da sektörde rasyonel olarak tecrübe edilmiş bir gerçek. Bu doğrultuda filomuzu daha da güçlendirmeye ve gençleştirmeye yönelik karar verdiğimizde aklımıza Man geldi. Bugünde siparişini verdiğimiz 10 aracımızı teslim alarak filomuza dahil ettik” .

MÜŞTERİYİ DAİMA DİNLİYOR

Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Man yaptığı tüm geliştirmeleri, başta müşterileri olmak üzere, araçlarının üstlenebileceği görevleri ve ekolojik değerleri düşünerek yapar. Daha az yakıt ile daha yüksek performans, daha yüksek bakım aralıkları ve daha az çevresel değerleri üretmeyi hedefler. Dolayısıyla her yeni modelimizde bu değerlerde ulaştığımız noktalar, sektörün de referans çizgisini oluşturuyor. Bu noktada Man için en büyük tescil ve taltif de, reel sektörden, müşterilerimizin yollardaki tecrübelerinden geliyor. Ankara Nakliyat işe iş ortaklığımızın gelişerek devam edeceğine olan inancım sonsuz. Yeni araçların kendilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”