Otomotiv
Giriş Tarihi : 23-10-2017 16:48   Güncelleme : 23-10-2017 16:48

Zeka: Ekonomiye değer kattık

Sabancı Holding iştiraklerinden Temsa İş Makinaları, lojistik sektöründen madene, inşaat sektöründen depo çözümlerine kadar birden fazla sektörde adından söz ettirmeye devam ediyor.

Zeka: Ekonomiye değer kattık

Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, iş makinaları sektörüne giriş hikayesinden, sektörler arası yarattıkları sinerjiyle çözüm ortaklığına uzanan yolculuklarını anlattı. Konuşmasına şirketin tarihçesiyle başlayan Eşref Zeka, "Temsa İş Makinaları; 1968’de kurulan Temsa Global bünyesinde 1983’teki Komatsu distribütörlüğüyle başladı. 2013’te Temsa Global’den ayrılarak bağımsız bir şirkete, hemen akabinde de Japon Marubani Grubu iştirakiyle bir ortaklığa dönüştü. Şirketimiz bugün Komatsu ile birlikte, Volvo Trucks, Crown, Terex Finlay ve Dieci markalarının distribütörlüğünü yürütmektedir" .

Geniş servis ağı ve bin 250 kişilik çalışanı ile müşterilerinin ihtiyaç duyduğu her yerde eksiksiz ve hatasız saha desteği sağlama hedefiyle çalışan Temsa İş Makinaları’nın, Türkiye’nin yanı sıra Azerbeycan ve Gürcistan pazarlarına da satışı bulunuyor. Şirket, inşaattan madenciliğe, endüstri ve çelik sanayiden enerji sektörüne kadar farklı sektörlere uçtan uca çözüm sunarak, hem iş makinesi hem de endüstriyel pazarda, satış sonrası servis hizmeti ve servis ağı bakımından önemli bir fark yaratıyor.