Teslimatlar
Giriş Tarihi : 17-07-2018 13:14   Güncelleme : 28-12-2018 21:19

Köstence de Isuzu'yu tercih etti

Anadolu Isuzu, Avrupa’nın En Konforlu ve Ergonomik Otobüsü seçilen Citiport’u Romanya’nın IASI kentinin ardından şimdi de Köstence Belediyesi’ne gönderiyor. 104 adet Citiport’un Köstence Belediyesi’ne teslimatını içeren EBRD İhalesi’ni kazanan Anadolu Isuzu, bu anlaşmayla hem kendi tarihinin hem de Romanya ile bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük otobüs ihracat sözleşmesine imzasını attı.

Köstence de Isuzu'yu tercih etti

Isuzu’nun Türkiye’deki fabrikasında ürettiği ve Busworld 2015’te, Avrupa’nın En Konforlu ve Ergonomik Otobüsü ödülüne layık bulunan Isuzu Citiport’un Köstence Belediyesi’ne teslimatı 2019 yılının ilk çeyreğinde lanacak. İhaleye ilişkin imza töreni Köstence’de gerçekleşti. Törene, Anadolu Isuzu İhracat Direktörü Hakan Kefoğlu ile Köstence Belediye Başkanı Decebal Fagadau, belediye yöneticileri ve çalışanları katıldı.

TARİHİNİN BÜYÜK TESLİMATI

Törende konuşma yapan Anadolu Isuzu İhracat Direktörü Hakan Kefoğlu, Isuzu araçlarının Romanya’daki belediyelerde büyük ilgi gördüğünü, bu ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. 2017 yılında 15 milyon euro’luk IASI Belediye ihalesini kazanarak 88 adet Citiport’u 2017 yılının Ekim ayında teslim ettiklerini hatırlatan Kefoğlu, “Şimdi de Köstence Belediyesi’ne sunacağımız 12 metre uzunluğundaki 104 Citiport aracımızla Romanya toplu taşıma sistemine hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu bize büyük bir gurur veriyor çünkü Türkiye - Romanya arasında imzalanan en büyük otobüs satış sözleşmesini gerçekleştirmiş k. Romanya distribütörümüz Anadolu Automobil Romania yetkililerine, Anadolu Isuzu markasını Romanya pazarında bilinir kılmak adına yaptıkları çalışmalar için teşekkür ediyorum” diye konuştu.