Teslimatlar
Giriş Tarihi : 03-08-2018 16:37   Güncelleme : 10-09-2018 18:42

Renault'un özel çekicisi Türkiye'de

Renault Trucks’ın yakın zamanda Long Haul Days’de sergilediği özel tasarım çekicisi T520 Passion, Musa Özkan Lojistik’e teslim edildi. Türkiye’de ilk teslimatı yapılan araç, tasarımı ile büyük ilgi topluyor.

Renault'un özel çekicisi Türkiye'de

Mersin merkezli Musa Özkan Lojistik, filosunu Renault Trucks’ın özel tasarım çekicisi T 520 Passion yüksek kabin ile taçlandırdı. 2014 yılında kurulan Musa Özkan Lojistik, son olarak Ocak 2018’de Renault Trucks araçlarını teslim almıştı. Memnuniyetleri doğrultusunda yine Renault Trucks araçları tercih eden firma, bu sefer çıtayı yukarı kaldırarak özel tasarım bir çekici ile yola çıkıyor. Renault Trucks T 520 Passion yüksek kabin çekici, Türkiye’de ilk defa Musa Özkan Lojistik filosunda dikkatleri çekmeye hazırlanıyor.

KONFORLU

Şirket sahibi Faysal Özkan yeni alımları ile ilgili olarak; “Renault Trucks araçlardan bizler de sürücülerimiz de çok memnunuz. Performans ve konfor anlamında tüm gereklilikleri karşılıyorlar. Bu sefer biraz da fark yaratarak Renault Trucks T 520 Passion çekiciyi tercih ettik. Aracın teknik özellikleri ve konforu zaten muhteşem. Bir de buna özel tasarımı eklenince gerçekten çok etkileyici” .

AVANTAJLI

Renault Trucks adına aracı teslim eden Bölge Müdürü Abdullah İsmet Direk; “Renault Trucks olarak T serimiz ile uzun yol kara taşımacılığı yapan lojistik şirketlerine büyük avantajlar sunuyoruz. Mersin ve bölgesinde bu avantajların takdir edildiğini görmek mutluluk verici. Musa Özkan Lojistik de Renault Trucks tercihlerinden çok memnun. Şimdi ise hem performansı hem tasarımı ile ayrı bir çizgide duran T Passion çekicimizi teslim alıyorlar” diye belirtti.