Teslimatlar
Giriş Tarihi : 06-03-2020 16:37   Güncelleme : 06-03-2020 16:37

Nevnak'ın 55 çekicsi var

Frigo Nevnak, büyüme stratejileri yönünde filosunu da Renault Trucks çekiciler ile güçlendirdi. Nevnak’ın yeni teslim aldığı 5 adet Renault Trucks T 480 ile filosundaki Renault Trucks araç sayısı 55 çekiciye yükseldi.

Nevnak'ın 55 çekicsi var

Koçaslanlar Hadımköy tesisinde gerçekleştirilen teslimat törenine Frigo Nevnak sahibi Hacı Kahraman Gözkaya ve Tevfik Gözkaya, Genel Müdürü Kahraman Gözkaya, Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Çiray katılırken Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Bölge Satış Müdürü Arda Girgin, Koçaslanlar Hadımköy Şube Müdürü Ahmet Sezer de hazır bulundu.

YAKITTA CİMRİ

Nevnak, başta İspanya, Portekiz, Fransa, Almanya, İtalya olmak üzere Avrupa ülkelerine taşımacılık faaliyetlerini sürdürüyor. Otomotiv yedek parça, tekstil, kuru gıda ve frigo taşımacılık ağırlıklı olmak üzere farklı yükleri taşıdıklarını belirten Frigo Nevnak sahibi Hacı Kahraman Gözkaya, “2003 yılından bu yana Renault Trucks çekicileri kullanıyoruz. Sürücülerimiz, araçlarımızdan oldukça memnun. Hem sürücülerimizin konforu hem de operasyonel olarak sağladığımız yüksek yakıt tasarrufu ve düşük bakım-onarım giderlerinden dolayı Renault Trucks’ı tercih ediyoruz. Frigo Nevnak olarak her yıl büyüyerek faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu doğrultuda filomuzu Renault Trucks çekiciler ile tek markalı araç filosuna dönüştürmeyi hedefliyoruz” dedi.