Teslimatlar
Giriş Tarihi : 28-07-2020 14:29   Güncelleme : 28-07-2020 14:29

Karsan Fas’da

Küresel bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin yerli ticari araç üreticisi Karsan, dünyanın farklı ülkelerinde çözüm ortağı olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Karsan, toplu taşımada kullanılmak üzere 25 adet Atak otobüsü Fas’a teslim etti.

Karsan Fas’da

Satın alımını ülkede faaliyet gösteren özel bir taşıma şirketinin gerçekleştirdiği ve Euro 5 normlu motor özellikleriyle donatılan Atak, 8 metre otobüs sınıfının önemli modelleri arasında yer alıyor. Atak, düşük yakıt tüketimi ve bakım maliyetleriyle kullanıldığı her coğrafyada da sürücü ve işletmecisine avantaj sağlıyor.

GENİŞ BİR PAZAR

Çağın mobilite ihtiyaçlarına uygun modern toplu taşıma ve ticari araç üretimi gerçekleştiren Karsan, 8 metre otobüs sınıfının önemli modelleri arasında yer alan Atak ile farklı ülkelerin tercihi olmaya devam ediyor. Konuyu değerlendiren Karsan Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, “Tüm dünyayı etkileyen salgın döneminde bizim için yeni ve önem verdiğimiz bir pazar olan Kuzey Afrika’daki teslimat hepimiz için mutluluk verici. Yakın gelecekte bu pazarda da güçlenerek genişleyeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.