Teslimatlar
Giriş Tarihi : 28-09-2020 16:05   Güncelleme : 28-09-2020 16:05

Frigo Nevnak, yeni araç aldı

Lojistik firmalarından Frigo Nevnak, 2020 araç yatırım programı dahilinde tercihini yine Renault Trucks çekicilerden yana kullandı. Firma, siparişini verdiği adet çekiciyi teslim alarak filosunu genişletti. Yeni alınan çekicilerle firmanın filosundaki Renault Trucks sayısı 63'e yükselirken, toplamdaki araç sayısı 80 oldu.

Frigo Nevnak, yeni araç aldı

Koçaslanlar Otomotiv tarafından  Frigo Nevnak'a satışı yapılan araçlar, bayiinin Hadımköy şubesinde yapılan törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Frigo Nevnak şirketinin sahibi Tevfik Gözkaya, şirket Müdürü Kahraman Gözkaya, bayii Müdürü Mesut Süzer ve Hadımköy Şube Müdürü Ahmet Sezer ile firma personeli katıldı.

HER YÜKE UYGUN

Tevfik Gözkaya, “20 yıla yakın süredir Renault Trucks çekicileri kullanıyoruz. Mesela 2012 yılında teslim aldığımız Renault Trucks Premium model aracımız halen Ro-Ro sonrası taşımalarımızda hizmet veriyor. Bu çekicimiz, hiç sorunsuz 850 bin km üzerinde yol kat etti. Araçlarımızın performansı kadar toplam sahip olma maliyetine de dikkat ediyoruz. Farklı tonajlarda yükler taşısak da Renault Trucks çekicilerimizle her zaman yakıt tasarrufu sağlıyoruz. Filomuzdaki aynı değerlere sahip diğer marka araçlarına göre yüzde 4 yakıt tüketimi tespit ettik” dedi.

HEP YANINDAYIZ

Koçaslanlar Otomotiv Müdürü Mesut Süzer ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Frigo Nevnak, uzun yıllardır Renault Trucks çekicilerin tüm modellerini kullandı. Hepsinden de memnun kaldı. Renault Trucks Premium ile başlayan kullanımlarına T serisi 11 litre 460 bg,  13 litre 480 bg ve 480 bg yüksek kabin çekicilerimiz ile devam etti. Tüm bu süreçte araçların performansı kadar en memnun kaldıkları kriterler, düşük yakıt tüketimi, uygun bakım- onarım maliyetleri ve hızlı satış sonrası hizmetleri oluyor.”