Teslimatlar
Giriş Tarihi : 23-10-2020 21:05   Güncelleme : 23-10-2020 21:05

Frigo da tercih Volvo

Ağır ticari araç ürticilerinden Volvo Trucks, frigorifik taşımacılıkta uzun yıllardır faaliyet gösteren 6 firmanın tercihi oldu. Volvo FH serisi kamyonların sağladığı yakıt tasarrufu, sunduğu finansal çözümler ve satış sonrası hizmetlerdeki çözüm ortağı yaklaşımı firmaların tercihinde etkili oldu.

Frigo da tercih Volvo

Volvo Trucks’ın satış ve satış sonrası hizmetlerinin kalitesi ve sunduğu finansman çözümleri de firmaların tercihlerinde etkili oldu. Filolarında Volvo Trucks marka kamyonlar yer alan ve markanın sunduğu ayrıcalıkları deneyimleyen; Öz Müjde Lojistik, Oruç Lojistik, Gümüştrans Uluslararası Nakliye, Seyid Lojistik, Global Ekspres Gıda ve Transa Azad Lojistik firmaları satın alımlarını gerçekleştirirken VFS Finansman A.Ş. ile finansman desteğinden de faydalandı.

GÜVENLİ VE KONFORLU

Frigorifik taşımacılıkta öne çıkan Volvo FH460 modelinde yeni VDS - 4,5 motor yağı ve iç sürtünmeleri azaltan yeni piston yağ segmanı kullanılıyor. Bu özellikleriyle aracın yakıt verimliliği artıyor. I-Shift şanzıman, güçlü VEB+ yardımcı fren sistemi, uyarlanabilir hız sabitleyicisi (ACC), acil frenleme sistemi, önden çarpışma önleyici ikaz sistemi, kör nokta uyarısı, şerit takip desteği ve şerit değiştirme desteği gibi güvenlik donanımları da müşterilerin ihtiyaç duyduğu güvenlik, konfor ve kazanç gibi beklentilerini karşılıyor. Volvo FH serisinin bir diğer öne çıkan modeli Volvo FH540 ise, yüksek yakıt tasarrufu ve sürüş güvenliği ile öne çıkıyor. Volvo FH serisinin bu nitelikli çekicisi özel tasarlanmış geniş kabini ve sunduğu fonksiyonlarla kullanıcısına yüksek konfor sunuyor.