Teslimatlar
Giriş Tarihi : 21-11-2020 22:15   Güncelleme : 21-11-2020 22:15

Adresi Scania

AYK Yapı Kimyasalları şirketi, araç filosuna 20 adet R450 A4x2NA Dynamic çekici daha kattı. Firmanın 150 araçlık filosunun 50 tanesi Scania çekicilerden oluşuyor.

Adresi Scania

Yapı kimyasalları üretimi ve nakliyesini gerçekleştiren AYK, araç alımında tercihini Scania’dan yana kullandı. Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı Başaran Ağır Vasıta tarafından satışı gerçekleştirilen çekiciler, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Scania Bölge Satış Yöneticisi Volkan Kahya ve Tayfun Yılmaz, AYK Yapı Lojistik Müdürü Samed Aydoğan ve şirket personeli katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Başaran Ağır Vasıta’dan ise Satış Müdürü Onur Ay hazır bulundu.

GENİŞ DAĞITIM AĞI

AYK Yapı Lojistik Müdürü Samed Aydoğan, yurtiçinde önemli noktalara taşımacılık yaptıklarını belirterek “AYK olarak, yapı kimyasalları ve yapıştırıcılar sektöründe çözüm üreten ve bu çözümleri müşterilerimize ulaştırmak için çaba harcayan güçlü, yenilikçi ve deneyimli bir firmayız. Teslim aldığımız Scania araçlarımız bu vizyonumuz ile örtüşmektedir. Filomuzdaki mevcut Scania araçlarından aldığımız üstün performans sonucu araç parkımızı büyüterek Scania ile yolumuza devam etmek arzusundayız” dedi.