Teslimatlar
Giriş Tarihi : 21-11-2020 22:57   Güncelleme : 21-11-2020 22:57

VIP T480 aldı

Avrupa güzergâhlarında uzmanlaşan VIP Transport, araç alımlarında tercihini Renault Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 27 çekiciden 21’ini teslim alarak filosuna dahil etti. Yeni alımlarla birlikte VIP Transport’un filosundaki Renault Trucks çekici sayısı 110’a ulaştı.

VIP T480 aldı

Renault Trucks bayii Koçaslanlar Otomotiv tarafından VIP Transport’a satışı yapılan çekiciler, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine VIP Transport sahibi Ali Ünlü ve İşletme Müdürü Vedat Tutu, Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine ve firma yetkilileri katıldı. Satışı gerçekleştiren Koçaslanlar Otomotiv’den ise Mahmut Koçaslan ve ekibi de törende hazır bulundu.

ARAÇDAN MEMNUN

Vedat Tutu, Renault Trucks ile her zaman yüksek yakıt tasarrufu sağladıklarına değindi. Bu kazanımlarında sürücülerin de katkısı olduğunu belirten Tutu, “Araçları kullanan sürücülerimizin sürüş hassasiyeti sayesinde yakıt tasarrufunda en ideal verimliliği yakalıyoruz. Ayrıca hatalı sürüş nedeniyle ortaya çıkabilecek araç aşınma paylarının ve bakım-onarım gerekliliğinin önüne geçiyoruz. Dolayısıyla araçların yakıt tasarrufuna katkısının yanı sıra doğru sürücü eğitimi ve motivasyonuyla sürücü katkılı yakıt tasarrufu ve koruma prensibi geliştirip başarıya ulaşıyoruz” dedi.

YOL ARKADAŞIYIZ

Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Her zaman müşterilerimizin uzun soluklu iş ortağı, sürücülerin de yol arkadaşları olmayı hedefliyoruz. VIP Transport gibi bunu takdir eden müşterilerimizle uzun yıllar devam eden iş birlikteliklerimiz, doğru yolda ilerlediğimizin göstergesi oluyor. Her zaman toplam sahip olma maliyetlerinde sunduğumuz avantajların altını çiziyoruz. VIP Transport’un geliştirdiği şirket prensipleri ile bu avantajlardan optimum faydayı sağladıklarını gözlemliyoruz.”