Teslimatlar
Giriş Tarihi : 25-11-2020 23:10   Güncelleme : 25-11-2020 23:10

Flay Volvo aldı

Havayolu, demiryolu ve denizyolu taşımacılığının yanı sıra geniş ve donanımlı filosuyla 3 kıtada parsiyel ve komple araç taşımacılığı hizmetleri sunan Flay Lojistik, filosunu 15 adet Volvo FH500 Turbo Compound ile genişletti.

Flay Volvo aldı

Temsa İş Makinaları tarafından Flay Lojistik’e satışı yapılan çekiciler, düzenlenen tören ile teslim edildi. Yeni alımla birlikte firmanın filosunda Volvo Trucks sayısı 45’e yükseldi.

YOLDA KALMIYOR

Flay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Celal Aktaş, Volvo FH500 Turbo Compound alımını Volvo Finans desteğiyle gerçekleştirdiklerini belirterek şunları söyledi: “Türkiye’den AB ülkelerine frigo taşımacılığına ek olarak ilaç, sebze, çiçek ve dondurulmuş gıda taşımacılığı yapıyoruz. Uzun yolda tedarik zincirinin önemi her geçen gün artıyor. Gerek satış, gerek finans, gerekse de satış sonrası hizmetlerde uyum içindeki çalışmalarımızdan ötürü Volvo Trucks hep birinci tercihimiz olmuştur. Aynı zamanda, araçların sağladığı yakıt ekonomisi sebebiyle filomuzu yine Volvo Trucks markasıyla genişletmeyi tercih ettik.”