Teslimatlar
Giriş Tarihi : 05-12-2020 20:11   Güncelleme : 05-12-2020 20:11

Özkeleşler çekici aldı

Mardin’de kurulup, Avrupa başta olmak üzere Ortadoğu ülkelerine taşımacılık faaliyetlerini yürüten Özkeleşler, 2020 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Volvo’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 6 adet Volvo FH500 TC kamyon teslim alarak filosuna dahil etti.

Özkeleşler çekici aldı

Temsa tarafından Özkeleşler Uluslararası Nakliyat’a satışı yapılan Volvo Trucks kamyonlar, düzenlenen tören ile teslim edildi. AB ülkelerine frigorifik taşıma ve Asya ülkelerine karayolu nakliye faaliyetlerini sürdüren Özkeleşler Uluslararası Nakliyat’ın araç yatırımlarına önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi.

TEKER HEP DÖNECEK

Özkeleşler Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Keleş, “Mevcut taşıma yaptığımız ülkelere ek olarak Avrupa ülkelerine de hizmet vermeye başladık. Bu hatta, müşterilerimize hizmet sunarken bizi yolda bırakmayacak, kaliteli ve güvenilir bir iş ortağına ihtiyacımız vardı. Bizler de bu konuda en iyi olanı tercih ettik ve Volvo Trucks ile iş birliğine karar verdik. Yaklaşık 3 yıl önce çalışmaya başladığımız Volvo Trucks ile Avrupa hattında da en iyi hizmeti sunacağımıza inandığımız için bu yatırımı yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.