Teslimatlar
Giriş Tarihi : 08-12-2020 14:17   Güncelleme : 08-12-2020 14:17

Oğuzlar 55 çekici aldı

Ticari yaşamına 1960 yılında lojistik firması olarak başlayan Oğuzlar Kömür Nakliyat, 1970’li yıllarda başladığı kömür üretimi ve pazarlaması için filo yatırımlarına devam ediyor. Balıkesir merkezli şirket, 55 adet Renault Trucks T460 çekici teslim alarak filosunu genişletti.

Oğuzlar 55 çekici aldı

Oğuzlar Kömür Nakliyat’ın Bandırma’da bulunan tesislerinde yapılan teslimat törenine Yönetim Kurulu Başkanı Onur Oğuzbeyi, Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Koçaslanlar Otomotiv sahibi Mahmut Koçaslan ile Genel Müdürü Mesut Süzer katıldı.

TEK FİLOYA DOĞRU

Teslimat Töreninde açıklamalarda bulunan Onur Oğuzbeyi, “Kömürleri tesisimizde eleme ve paketleme yaparak sanayi ve ısınma amaçlı olarak tüketicilerin hizmetine sunuyoruz. Kömür teslimatlarımızı ise genelde kendi öz mal filomuz ile gerçekleştiriyoruz. Uzun zamandır Renault Trucks çekicileri kullanıyoruz. Ağır tonajlı taşımalarımız için performans, yakıt tasarrufu ve satış sonrası hizmetlerinden çok memnunuz. Bu nedenle filomuzu Renault Trucks araçlar ile tek markalı yapabilmek üzere alımlarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

EKONOMİYE KATKI

Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Oğuzlar Kömür Nakliyat, iş alanını her zaman geliştiren ve yatırımlarını arttırarak ülke ekonomisine de katkı sağlayan müşterilerimizden biri.  Renault Trucks olarak işlerini geliştirirken her zaman yanlarında yer alıyoruz. Tek markalı filo hedeflerinde sorumluluğumuzun farkında olarak operasyonlarına değer katan çözümler sunuyoruz.”