Teslimatlar
Giriş Tarihi : 08-12-2020 22:52   Güncelleme : 08-12-2020 22:52

Zelal’in yatırımı Scania

Scania Mersin’de teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. En son Mersin bölgesinde faaliyet gösteren Zelal Taşımacılık 10 adet R500 çekiciyi filolarına dahil etti.

Zelal’in yatırımı Scania

Araçların teslimatları Doğuş Otomotiv Scania Yetkili Satıcısı Akdeniz Ağır Vasıta tesislerinde gerçekleşti. Teslimat törenine Doğuş Otomotiv Satış Bölge Yöneticisi Hüseyin Safa Gün, Akdeniz Ağır Vasıta yatırımcısı Hüseyin Zeybek, Akdeniz Ağır Vasıta Genel Müdürü Mehmet Güler, Akdeniz Ağır Vasıta Satış Müdürü Ömer Turhan ile Zelal Taşımacılık firma sahibi Necmettin Özdemir katıldı.

PAZARIN LİDERİ

Zelal Taşımacılık firma sahibi Necmettin Özdemir, “Bölgemizde rekabetin yüksek olmasına rağmen neredeyse tüm firmalar birbirleriyle yakın ilişkiler içindedir. Bu yakınlıkları araç alımları sırasında da ortaya çıkmaktadır. Mersin, yıllık 150 bin Km/Araç yol ortalaması ile tüm Avrupa, Rusya ve Ortadoğu başta olmak üzere karayolu ile gidilebilen her noktaya hizmet verebilmektedir. Bu yoğun tempoda operasyonel olarak minimum kayıp için araç filolarımızı genç tutmak ve daima en iyi marka araçlara yatırım yapmak istiyoruz. Scania, bu bölgede Doğuş Otomotiv güvencesi ile satış sırasındaki samimi yaklaşımları ve satış sonrasında sorunsuz, hızlı servis imkânı ile en çok tercih edilen markaların başında gelmektedir. Biz de filomuzu güçlendirirken Scania’yı tercih ettik” dedi.

BÖLGEYE ÖZEL ARAÇ

Scania Bölge Satış Yöneticisi Safa Gün ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Mersin bölgesindeki ziyaretlerimizde müşterilerimizin ihtiyaçlarını tek tek dinledik, öncelikle onların ihtiyaçlarına cevap verecek özel araçlar hazırladık. Mersin bölgesi müşterilerimize özel ve uygun kredi seçenekleri oluşturduk. Müşterilerimize özel bakım paketleri hazırladık. İşe özel doğru araç, finans ve satış sonrası konusunda müşterilerimizin tüm beklentilere karşılık vermek için bir alt yapı hazırladık. 2020 yılı sonuna kadar bölgedeki diğer tamamlanması beklenen satışlar ile Türkiye genelinde Scania satışlarının yüzde 10’luk kısmını bu bölgede gerçekleştirmeyi planlıyoruz.”