Teslimatlar
Giriş Tarihi : 03-01-2021 21:09   Güncelleme : 03-01-2021 21:09

Kendo Makedonya’da

Anadolu Isuzu’nun Ar-Ge merkezinde geliştirdiği aracı Kendo’nun ilk teslimatı Kuzey Makedonya’nın Bitola şehrine yapıldı. CNG motoruyla çevre dostu bir yapıya sahip olan Kendo, 6 araçla REK Bitola Enerji Santrali’nde hizmet vermeye başladı.

Kendo Makedonya’da

Makedonya’nın Bitola şehrine satışı yapılan araç, düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Kuzey Makedonya Başbakanı Zoran Zaev ve üst düzey yetkililer katıldı. 15 yıl önce Makedonya pazarına kamyon kategorisi ile giriş yapan Anadolu Isuzu, ülkeye ilk otobüs ihracatını da gerçekleştirdi.

GÜVENLİ VE KONFORLU

Anadolu Isuzu’nun 13 metre uzunluktaki CNG aracı Kendo Türkiye’de ilk ve Avrupa’da üçüncü araç olma özelliği gösteriyor. CNG motoruyla çevre dostu bir yapıya sahip olan Kendo, şehir içi uzun mesafe ve şehirlerarası kısa mesafelerde taşımacılık için kullanılmak üzere üretildi. Özellikle personel ve okul taşımacılığı hedeflenerek üretilen araç, Coach kategorisine göre maliyet açısından daha tasarruflu ve bagaj kapasitesi olarak da onlara yakın bir araç. 7,5 metreküp bagaj hacmiyle rakiplerinden öne çıkan Kendo, konfor ve fonksiyonellik olarak Coach sınıfındaki lüks araçları aratmıyor. Anadolu Isuzu’nun akıllı güvenlik sistemleri ile donatılan Kendo, çok fonsiyonlu kadran  ile şoför puanlama ve kendi kendine arıza teşhis ile fark yaratırken, konforlu sürücü alanı ve yolcu bölgesi dahil olmak üzere kendi boyutunda en iyi paketi sunarken sürücüye ve yolculara maksimum konfor ve ergonomik bir alan sağlıyor.