Teslimatlar
Giriş Tarihi : 18-01-2021 22:46   Güncelleme : 18-01-2021 22:46

Virüsün giremediği otobüs

Anadolu Isuzu’nun Novociti Life modeli Safranbolu yollarına çıktı. Şirket, toplum sağlığını korumaya yönelik sektörde bir ilke imza atarak aracı geliştirdi. Covid Önlem Paketi uygulaması kapsamında şoför koruma kabini, dezenfektan aparatı ve koltuk uyarı işaretleri ile araç dikkat çekiyor.

Virüsün giremediği otobüs

Isuzu Novociti Life, Safranbolu halkına hizmet vermeye başladı. Anadolu Isuzu, virüsün bulaşma riskini azaltma hedefiyle hem yolcuların hem de sürücülerin sağlığını korumaya katkıda bulundu. Safranbolu’da düzenlenen araç teslim törenine Belediye Başkanı Elif Köse, Başkan Yardımcısı Onur Varlı ve Anadolu Isuzu Satış Yöneticisi Murat Küçük katılı ile davetliler katıldı.

BİR OTOBÜS BEDAVA

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Alımını yaptığımız 7 adet otobüsten bir tanesi Anadolu Isuzu tarafından hibe edildi. Araçlar yakıt konusunda yüksek tasarruf sağlıyor. Çevreci bir belediye olarak otobüslerimizin Euro 6 emisyon standartlarına uygun tasarlanmış olması çevreye ve iklime vereceği zararı minimuma düşürüyor. Klimasından yol güvenliğine kadar her türlü konfora sahip yeni nesil araçlarımız ayrıca 8 metrelik boyuyla da kentimizin dar sokaklarına uyum sağlıyor. Engelli vatandaşlarımızın kullanımına göre tasarlanmış, engelsiz bir ulaşım için tüm ihtiyaçları karşılayabilecek donanıma sahip araçlarımız tüm vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak. Safranbolu sokaklarına uyumla, iklime zarar vermeden halkımıza uzun yıllar hizmet edecek otobüslerimiz hepimize hayırlı olsun” dedi.