Teslimatlar
Giriş Tarihi : 19-01-2021 23:00   Güncelleme : 19-01-2021 23:00

Atak, Belçika’ya gitti!

Karsan, Belçika’ya ilk Atak otobüslerini teslim etti. Ghent şehrinde yer alan ve taşımacılık işi ile uğraşan Keolis şirketine yapılan teslimat ile iki Atak, kentte büyük bir ofis kompleksi olan Zuiderpoort iş merkezi çalışanlarının ulaşımı için devreye alındı.

Atak, Belçika’ya gitti!

Otomotiv üreticilerinden Karsan, Avrupa ülkelerinin ulaşım ağına araçlarıyla katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda 2 adet Atak otobüs, Belçika’nın Ghent şehrinde bulunan Keolis şirketine teslim edildi. Karsan’ın Fransa bayisi HCI tarafından yapılan bu teslimat; Atak’ın ilk kez Belçika’da kullanıma başlaması açısından önem taşıyor.

KONFORLU ULAŞIM

Çevre duyarlılığını yeşil bina etiketi ile taçlandıran Zuiderpoort, daha önce aldığı hizmeti Karsan Atak ile değiştirerek. Ulaşımda da ekolojik ayak izini azaltmak adına önemli bir adım atmış oldu. Zuiderpoort çalışanlarının Ghent – Saint Pierre garı ulaşımı için kullanılan 8 metrelik Atak otobüsler; sıfır emisyonla gürültüsüz çalışması, 52 koltuk kapasitesi ve UFR platformuyla çevreyi korurken, şirketin hareket kısıtlılığına sahip çalışanlarının ulaşımına da kolaylık sağlıyor.