Teslimatlar
Giriş Tarihi : 19-01-2021 23:46   Güncelleme : 19-01-2021 23:46

Nalçacılar Volvo aldı

Lojistik sektöründe hizmet veren Nalçacılar Nakliyat, filo yenileme ve genişletme çalışmaları kapsamında tercihini Volvo Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 15 adet FH500 çekiciyi teslim alarak filosuna kattı. Alınan yeni araçlar ile birlikte firmanın filosundaki Volvo marka araç sayısı 25’e yükseldi.

Nalçacılar Volvo aldı

Volvo Trucks Türkiye distribütörü Temsa İş Makinaları tarafından Nalçacılar Nakliyat’a satışı yapılan çekiciler, düzenlenen törenle teslim edildi. Uzun yol taşımacılığının zorlu koşullarında, verimlilik ve performansıyla öne çıkan Volvo FH500, şoför dostu tasarımı, sürüş kolaylığı ve yüksek güvenliği ile öne çıkıyor.

SAĞLAM VE KONFORLU

Nalçacılar Nakliyat firma sahibi Şerafettin Nalçacı, “Volvo Trucks ile iş birliğimiz çok uzun zamana dayanıyor. Markanın, kaliteli ve güvenilir bir iş ortağı olduğunu biliyoruz. Gerek satış, gerekse de satış sonrası hizmetlerde uyum içindeki çalışmalarımızdan ötürü Volvo Trucks markasını tercih ediyoruz. Araçların sağladığı yakıt ekonomisi, sağlamlık ve yüksek ikinci el değeri de tercihimizde etkili oldu” dedi.