Teslimatlar
Giriş Tarihi : 03-02-2021 18:11   Güncelleme : 03-02-2021 18:11

Panasonic filoyu çevreye uydurdu

Gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefleyen Panasonic Life Solutions Türkiye, yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Şirket, 100 araçtan oluşan filosunu hibrit modellerle değiştirerek karbon salınımı konusunda önemli bir iyileştirmeye imza attı.

Panasonic filoyu çevreye uydurdu

Panasonic Life Solutions Türkiye, gerek tesislerinde ve gerekse diğer tüm faaliyetleri sırasında gösterdiği sorumlu yaklaşımlarla, sürdürülebilir kalkınma amaçlarının gerçekleşmesine katkı sağlayan yaklaşımlar sergiliyor. Şirket, filosunu hibrit modellerle değiştirerek karbon salınımı konusunda önemli bir adım attı.

GÜZEL BİR DÜNYA

Panasonic Life Solutions Türkiye Başkan Yardımcısı Mutlu Kutlu “İklim değişikliği ve kaynak verimliliği, gezegenimiz için giderek önem kazanmaktadır. Bizde şirket olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Şirketimizin de bağlı bulunduğu Panasonic Corporation, 2050 Çevre Vizyonu kapsamında, üretim, lojistik ve ofis faaliyetlerini kapsayan çeşitli çalışmalarla CO2 emisyonlarını azaltmayı hedeflemektedir. Bizler de bu önemli vizyona ve sürdürülebilir kalkınma amaçlarının gerçekleşmesine katkı sağlamak amacı ile sorumluklarımızı yerine getirmekteyiz” dedi.