Teslimatlar
Giriş Tarihi : 03-02-2021 19:38   Güncelleme : 03-02-2021 19:38

Prag’ın ihalesi Türkiye’de

Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’daki otobüs ihalesini Temsa kazandı. 14 otobüsten oluşan filonun, bu yılın sonunda teslim edeceği öğrenildi. 10 milyon dolar değerindeki sözleşme, aynı zamanda Temsa’nın yapacağı ilk otobüs teslimatı olacak.

Prag’ın ihalesi Türkiye’de

Çekoslovakya’lı şirket PPF Group’un ortak olduğu Temsa, Avrupa’ya otobüs ihracatına devam ediyor. Prag Ulaşım Şirketi’nin otobüs filo sözleşmesine imza atan Temsa, otobüsleri yılsonuna kadar teslim edecek.

GÜVENLİ VE ÇEVRECİ

Şirket CEO’su Tolga Doğancıoğlu, “Kazanılan bu ihale ile ürettiğimiz otobüsleri Prag Ulaşım Şirketi’ne teslim edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ihracat, Türkiye ekonomisi ve Türk sanayisi için de çok önemli bir anlam ifade ediyor. Grubumuzun anavatanı olan Çek Cumhuriyeti, dünyada çevre dostu araçlar ve karbon emisyonunun azaltılması konusunda en bilinçli ülkelerden biri. Teslim edeceğimiz 14 adetlik araç filosunun, şehrin modern mimarisine ayak uydurmasının yanı sıra ekonomik, konforlu, güvenli ve çevreci yapısıyla da akıllı şehirler vizyonuna örnek teşkil edeceğine inanıyoruz” dedi.