Teslimatlar
Giriş Tarihi : 14-02-2021 22:03   Güncelleme : 14-02-2021 22:03

Zafer’in çekicisi Volvo

Uluslararası ağır ve gabari dışı taşıma faaliyetlerini yürüten Zafer Kardeşler Uluslararası Ağır Nakliyat, 2021 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Trucks’ı tercih etti. Firma, siparişini verdiği Volvo FH16 çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Zafer’in çekicisi Volvo

Temsa İş Makinaları tarafından Zafer Kardeşler Uluslararası Ağır Nakliyat’a satışı yapılan çekici, düzenlenen tören ile teslim edildi. Gabari dışı taşımaları Avrupa ülkeleri başta olmak üzere Gürcistan, Azerbaycan, İran ve Irak’a yapan firmanın filosundaka araç sayısı 48’e yükseldi. Düzenlenen araç teslim törenine firma sahibi Fevzi Zafer, Volvo Trucks Ülke Müdürü Utku Uzun, Saha Satış Müdürü Ufuk Ulus ve firma yetkilileri katıldı.

HER YÜKÜN ALTINDA

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Fevzi Zafer, “Volvo Trucks ile uzun yıllara dayanan iş ortaklığımız var. Volvo Trucks marka araçlar ağır proje işlerimizde dayanıklı ve sürdürülebilir performans sergiliyor. En ağır ve zor nakliyelerde işimizi kolaylaştıran Volvo Trucks 8x4 çekiciyi projelerimizdeki ihtiyaç doğrultusunda tercih ettik. Uzun yıllardır kullandığımız Volvo Trucks markasının dayanıklılığı ve satış sonrası hizmetlerdeki çözüm odaklı yaklaşımı, iş birliğimizi devam ettirmemizde etkili oldu” ifadesini kullandı.