Teslimatlar
Giriş Tarihi : 15-02-2021 23:41   Güncelleme : 15-02-2021 23:41

40 adet çekici aldı

Lojistik firmalarından Sertrans, 2021 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Renault Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 40 adet Renault Trucks T 460 çekiciyi teslim alarak filosuna dahil etti.

40 adet çekici aldı

Renault Trucks bayii Koçaslanlar Otomotiv tarafından Sertrans’a satışı yapılan T 460 4x2 X-Low Euro 6 çekiciler, firmanın tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine; Sertrans İcra Kurulu Üyesi Batuhan Keleş ve Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine ile şirket yetkilileri katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Koçaslanlar Otomotiv’den ise firma sahibi Mahmut Koçaslan da hazır bulundu.

ARALIKSIZ YATIRIM

Araç teslim töreninde konuşan Batuhan Keleş, “Uluslararası parsiyel, komple ve multimodal taşımacılık hizmetlerimiz ile müşterilerimizin çözüm ortağı olarak çalışıyoruz. 2020 yılında 33 ülkede 719 şehre yaklaşık 5 milyar dolarlık bir ihracat taşıması gerçekleştirdik. 2020 yılı bizim için tüm zorlu şartlara rağmen bir yatırım yılıydı. Hadımköy tesisimizde yaptığımız depo yatırımı, İzmir ve Almanya ofislerinin açılması bunlar arasında en önemli olanlar. Yaptığımız her yeni yatırımın istihdama da önemli oranda katkı yapıyor olması da bizim için ayrı bir gurur vesilesi. 2021 yılı bizim için yine bir yatırım yılı olacak. Bu teslimat, yıl içinde yapacağımız yatırımların ilki olması nedeniyle bizim için anlamlı. Ülkemiz ekonomisinde katma değer yaratmaya ve istihdama destek olmaya devam edeceğiz. 2021 yılında Almanya’da yaklaşık 5 bin metrekarelik bir depo açılışı yapacağız” dedi.