Teslimatlar
Giriş Tarihi : 27-02-2021 00:04   Güncelleme : 27-02-2021 00:04

Prestij 10 çekici aldı

Gıda alanında faaliyet gösteren Prestij Dağıtım, 2021 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Renault Trucks çekicilerden yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 10 adet çekiciyi teslim alarak filosuna dahil etti.

Prestij 10 çekici aldı

Koçaslan Otomotiv tarafından Prestij Dağıtım’a satışı yapılan çekiciler, bayii tesislerinde törenle teslim edildi. Araç teslim törenine; Prestij Dağıtım Genel Müdürü Adem Akça, yardımcısı Muharrem Baş ve Bölge Müdürü İbrahim Erdoğan ile Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu katıldı. Törende Koçaslan Otomotiv’den ise firma müdürü Mesut Süzer ve ekibi de hazır bulundu.

HIZLI SERVİS DESTEĞİ

Konuya ilişkin açıklama yapan Prestij Dağıtım Genel Müdürü Adem Akça,“Araç alımlarımızda çok hassas davranıyoruz. Karar verme sürecinde ihtiyaçlarımıza cevap verebilecek özellikteki araçları değerlendiriyoruz. Tercih aşamasında satış sonrası hizmetlerin de önemi ortaya çıkıyor. Prestij Dağıtım olarak Renault Trucks’ın satış sonrası hizmetlerinden çok memnun olduğumuz için alımlarımıza devam ediyoruz. Lojistik sektöründe önemli olan nokta, öz mal aracınızın satın alma maliyetinden çok satış sonrası bakım-onarım maliyetleridir. Hızlı servis desteği alabilmek ve yakıt tasarrufu gibi işletmenizin karlılığına katkıda bulunan değerler olmalı diye düşünüyoruz” ifadesini kullandı.