Teslimatlar
Giriş Tarihi : 06-03-2021 17:06   Güncelleme : 06-03-2021 17:06

Kadir Demir hızlı girdi

İzmir merkezli Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından Kadir Demir Ltd, 2021 yılına yatırım ile girdi. Firma, siparişini verdiği 20 adet çekiciden ilk 5’ini teslim alarak filosuna dahil etti.

Kadir Demir hızlı girdi

Kadir Demir, müşterilerinin taleplerine anında cevap verebilmek için araç parkını yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Kadir Demir’e satışı yapılan 5 adet Man TGX 18.470 4x2 LLS U XL çekiciler, firmanın araç parkında teslim edildi.

HİZMETTE REKABET

Konuya ilişkin açıklama yapan Kadir Demir Ltd Müdürü Yusuf Demir, “2021 yılının ilk partisi olan 5 adet Man çekiciyi garajımıza getirerek teslim ettiler. Filomuzu sürekli olarak yeniliyor, 5 yaşını geçen araçlarımızı yurtiçi hizmete alıyor, birkaç yıl sonra da elden çıkarıyoruz. 2021 yılında alacağımız 20 adet çekicinin ilk parti olan 5 adedinin plakaları takıldı ve hizmete girdi. İngiltere ve İrlanda ağırlık çalışmaktayız. Bu kadar uzun hatta çalışmak için, yeni ve kaliteli araçlar, deneyimli şoförler ve organizasyonu yapacak deneyimli kadrolar ve tecrübe gerekir.  Aranan bu vasıfların hepsine sahibiz.  Her işte olduğu gibi, nakliye işinde de elbette ki rekabet vardır. Bizim rekabetimiz, hizmette kaliteyle, müşteri memnuniyetiyle olur. 11 Mayıs 2021 tarihinde, kuruluşumuzun 20’inci yılını kutlayacağız. Bu sadece Türkiye’de olan deneyimimiz.  Burada nakliye hizmetine 10 yıllık İngiltere deneyimi üzerinden başladık. Yani acemi olarak değil, usta olarak kuruluşumuzu yapmıştık. Müşterilerimize bu güne kadar en iyi şekilde hizmet ettik ve etmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.