Teslimatlar
Giriş Tarihi : 06-03-2021 19:12   Güncelleme : 06-03-2021 19:12

Arkas 40 F-Max aldı

Lojistik firmalarından Arkas, 2021 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Ford Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 40 adet F-Max çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendi. Yeni alınan çekiciler ile birlikte firmanın Euro 6 motora sahip araç oranı da yüzde 50’ye yükseldi.

Arkas 40 F-Max aldı

Filosunu güçlendirerek gençleştirip, verimliliğini artırmayı hedefleyen Arkas Lojistik, araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Firma, 35 milyon lira değerindeki yatırımla filosuna 40 Ford Trucks F-Max çekici ekledi.  

YÜKSEK PERFORMANS

Arkas Lojistik Genel Müdürü Serhat Kurtuluş, yaptığı açıklamada, “Sunduğumuz komple lojistik hizmetinin tanımı ve fonksiyonunun önemi çok net görülmektedir. Diğer taraftan uzun yıllardır gündemimizde olan yeşil lojistiğin gerekliliğinin de altı tekrar çizildi. Arkas Lojistik olarak yeni dönemde ana stratejimiz mevcut koşullara uygun şekilde dijital çözümlerle temassız hizmet modelini yaygınlaştırarak müşterilerimize hızlı çözümler sunmak. Bu yolda mevcut hizmetlerimizi büyütmeye ve yeni iş alanlarındaki fırsatları değerlendirmeye yönelik yatırımlara devam ediyoruz. Özmal kara filomuz, uzman iş ortaklarımız ve çalışanlarımız ile lojistiğin arkasındaki güç olmaya ve ekonomimize değer üretmeye devam ediyoruz. Tamamen Türk mühendislerinin geliştirdiği ve Türkiye’de üretilen çekicileri bir kez daha filomuza katmaktan mutluyuz. Hali hazırda filomuzdaki Ford Trucks çekicilerimizden performans, yakıt tüketimi ve teknolojik donanımlarının yanı sıra sahip olma maliyeti bakımından da çok memnunuz” dedi.