Teslimatlar
Giriş Tarihi : 15-03-2021 12:05   Güncelleme : 15-03-2021 12:05

İlki, ikinciyi aldırdı

Düzce merkezli uluslararası nakliye firması Düztaş Lojistik, 2020 yılında aldığı Scania araçlarından memnun kalınca, 2021 yılında da tercihini aynı markadan yana yaptı. Firma, siparişini verdiği 5 adet R500 A4x2LA çekiciyi teslim alarak filosuna ekledi.

İlki, ikinciyi aldırdı

Scania Samsun bayisi Erçal Otomotiv tarafından Düztaş Lojistik’e satışı yapılan çekiciler, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Düztaş Lojistik sahibi İsmail Civelek ve ortakları Sefa Civelek Raif Civelek katıldı. Törende Erçal Otomotiv’den ise Satış Müdürü Muhammet Demir hazır bulundu.

YATIRIMA REFERANS

Konuya ilişkin açıklama yapan Düztaş Lojistik sahibi İsmail Civelek, “Polonya, Macaristan ağırlıkta olmak üzere Avrupa'ya uluslararası taşımacılık yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl filomuza ilk Scania araçlarımızı dahil ettik. Kullandığımız süre boyunca bu araçlardan yakıt tasarrufu, operasyonel devamlılık, sürüş konforu ve performans anlamında çok memnun kaldık. Yaptığımız yatırımdaki doğru karar, yeni yatırım kararımızda bizleri tekrar Scania ile buluşturdu” ifadesini kullandı.