Teslimatlar
Giriş Tarihi : 25-03-2021 00:30   Güncelleme : 25-03-2021 00:30

Çanakkale’de Volvo imzası

İnşaat sektöründe hizmet veren Güneş Hafriyat, araç yatırımlarında tercihini Volvo Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 15 adet çekiciyi teslim alarak filosuna dahil etti. Yeni alımla birlikte Güneş Hafriyat’ın filosundaki Volvo marka araç sayısı 40’a yükseldi.

Çanakkale’de Volvo imzası

Temsa İş Makinaları tarafından Güneş Hafriyat’a satışı yapılan 5 adet FM460 ve 10 adet FM500 çekiciler, törenle teslim edildi. Güneş Hafriyat satın aldığı Volvo FM Serisi ile 1915 Çanakkale Köprüsü ve otoyolundaki çalışmalarını sürdürecek. Araç teslim törenine Güneş Hafriyat firma sahipleri Zekeriya Turan ve Eyüp Turan ile Volvo Trucks Satış Müdürü Ufuk Ulus katıldı.

HER YÜKÜN ALTINDA

Araçların kalitesi ve dayanıklılığından son derece memnun olduğunu ifade eden Zekeriya Turan, “Volvo Trucks ekibi, projeyi en iyi şekilde anlayarak, ihtiyaçlarımızı tam anlamıyla karşılayan hizmeti sundu. Bu da bizim yatırım kararımızda etkili oldu. Volvo Trucks markasına yakinen biliyoruz. Zorlu inşaat şartlarında dayanıklı araçlara sahip olduğunu, performans ve yakıt tasarrufu konusunda ise en yüksek verimliliği sağladığını biliyoruz. Satış ve satış sonrası hizmetlerdeki olumlu yaklaşımları neticesinde 2021 yılındaki filo yenileme planımızda da Volvo Trucks ile yola devam etmek istedik. Satın aldığımız Volvo FM Serisi, 13 lt motor, VEB ve Retarder frenlemesinin yanı sıra; çift şasi, yüksek hızlı PTO, I-Shift şanzıman, 240.000 km Mavi Kontrat servis bakım anlaşmalı özellikleriyle ön plana çıkıyor. Ayrıca FM Serisi, sürücü konforu ve yüksek güvenlik özellikleriyle de zorlu çalışma koşullarında yüksek performans sergiliyor” diye konuştu.