Teslimatlar
Giriş Tarihi : 11-05-2021 23:37   Güncelleme : 11-05-2021 23:37

Kayserili Novo’ya biniyor

Kayseri merkezli Kılıç Turizm, 2021 yılı araç yatırım programında tercihini Isuzu’dan yana kullandı. Firma. Siparişini verdiği 12 adet Novo Lux midibüsleri teslim alarak filosuna dahil etti.

Kayserili Novo’ya biniyor

Personel taşımacılığı firmalarından Kılıç Turizm’e 12 adet Novo Lux teslimatı gerçekleştiren Anadolu Isuzu, yurtdışındaki iddiasını yurtiçinde de sürdürüyor.  Kalite, konfor ve yakıt ekonomisi ön planda tutularak geliştirilen Novo Lux, özellikle şirketler tarafından daha çok tercih ediliyor. 7.3 metre uzunluğunda midibüs olarak sınıflandırılan Novo ailesinin bir ferdi olan Novo Lux, 190 HP Isuzu motoru ve Isuzu manuel kontrollü şanzımanı ile uzun yıllar kullanım ömrü sunuyor.

KONFORLU VE GÜVENLİ

Novo Lux, iç tasarımı ve standart olarak sunduğu donanımlar ile daha yüksek bir konfor sunuyor. Donanım seviyesi ve engelliler için özel versiyonlarından, 2+1 koltuk dizilimi gibi konforlu farklı birçok opsiyonu sayesinde çok yönlü kullanıma uygun olan Novo Lux, özellikle yolcularına daha konforlu bir seyahat deneyimi sunmak isteyen servis ve turizm taşımacılarına hitap ediyor. Şehir içi Class 3 sınıfında bulunan Novo Lux, AEBS gelişmiş acil durum frenleme sistemi, LDWS şerit takip sistemi ve otomatik yangın söndürme sistemi ile yolcusuna ve sürücüsüne güvenlik sağlıyor.