Teslimatlar
Giriş Tarihi : 06-06-2021 22:44   Güncelleme : 06-06-2021 22:44

Elektrikçi ilk defa Fusu aldı

Elektrik dağıtım sektöründe faaliyet gösteren Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş., yeni araç alımında ilk defa tercihini Fuso Canter’den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 10 adet kamyoneti teslim alarak filosuna kattı.

Elektrikçi ilk defa Fusu aldı

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye satışı yapılan araçlar, törenle teslim edildi. Araç teslim törenine CK Enerji Lojistik Direktörü Murat Kaplan ile Satış Direktörü Baybars Dağ ve firma yetkilileri katıldı.

DENEYİP BAKACAK

Konuya ilişkin açıklama yapan CK Enerji Lojistik Direktörü Müdürü Murat Kaplan, her dağıtım şirketinin bakım yükümlülüklerini hayata geçirebilmesi için belirli bir seviyede araç yatırımı yaptığına dikkat çekti. Kaplan, “Biz kamu hizmeti sunuyoruz. Kesintisiz hizmet sunmak zorundayız. Korona Virüs salgınına rağmen de hizmet sürecimizi aksatmadık. Şirket olarak bu yıl toplamda 38 araç aldık. Alımını yaptığımız araçlardan 10 adedi ise ilk defa filomuza giren Fuso Canter kamyonetlerdir. Bir araştırma yaptık. Fuso markası ile ilgili kullanıcılardan olumlu bildirimler elde ettik. Biz de şirket olarak hadi bir 10 adette alıp deneyelim dedik ve 2000 adetlik araç parkımıza ilk defa bu markayı da dahil ettik” dedi.